موضوع: "روایت"

وقایع مهم روز تاسوعا

وقایع مهم روز تاسوعا

ورود شمر به کربلا:

شمر بن ذی الجوشن با چهار هزار نفر سپاهی وارد کربلا شد و نامه عبیدالله زیاد را برای عمر سعد آورد. 

تهدید و تطمیع:

شمر، عمر سعد را بین جنگ با امام حسین (علیه‌السلام) و بیعت گرفتن از ایشان مخیر کرد. 

امان‌نامه برای فرزندان ام البنین:

شمر برای فرزندان ام البنین امان‌نامه آورد تا آنها را از سپاه امام حسین (علیه‌السلام) جدا کند. 

درخواست مهلت برای عبادت:

امام حسین (علیه‌السلام) از دشمن مهلت خواستند تا شب عاشورا را به عبادت بپردازند. 

آماده شدن برای جنگ:

سپاه عمر سعد خود را برای جنگ با امام حسین (علیه‌السلام) آماده کردند. 

یقین به پیروزی:

سپاهیان دشمن با دیدن لشکر انبوه خود، یقین کردند که پیروزی از آن آنهاست. 

 باور مهدویت

مقام معظم رهبری:

بزرگ‌ترین خاصیّت اعتقاد به مهدویت در میان شیعیان، امیدآفرینی است. (۱۳۹۴/۰۳/۱۴)

 مارک روبیو، وزیر امورخارجه آمریکا در یکی از سخنرانی‌های خود در سال ۲۰۱۵، صراحتاً اعلام کرد که مشکل اصلی آمریکا با ایران، اعتقاد به منجی آخرالزمان و پایان سلطه غرب است؛ نه هسته‌ای، موشک یا مسائل دیگر. این سخنان، اخیراً دوباره در فضای مجازی و رسانه‌ها پربازدید شده و خشم کاربران، حتی غیرایرانی و غیرمسلمان را برانگیخته است. 

یکی از نظرات کاربران خارجی درباره این موضوع:

نه، اصلا (حرف های روبیو) درست نیست. شیعیان معتقدند که امام مهدی به همراه عیسی مسیح خواهد آمد و بی‌عدالتی را از بین خواهد برد. اما برخلاف باور مسیحایی مسیحیان انجیلی در مورد عروج و آخرالزمان، شیعیان (یا حتی مسلمانان) معتقدند که بشر هیچ کنترلی بر زمان وقوع آن ندارد.
https://farsnews.ir/Parshang_Khakpour/1751522494009668413

سایت روایت صادق

 سایت روایت صادق 

 این وبسایت یک پایگاه آنلاین است که بانکی از محتواهای متعدد ایجاد کرده است. و  بستر ارتباطی با کنشگری همه کسانی است که می‌خواهند سهمی در دفاع مقدس ایران در جنگ تحمیلی اسراییل داشته باشند. 

این وب‌سایت با ارائه محتوای متنوعی از ویدئوها(مستندها، سخنرانی‌هاو …) ، کتاب و مقالات (تحلیل‌ها، کتب و… ) و فایل‌های صوتی( کلیپ‌های صوتی، پادکست هاو…)و  ایده و سناریو( پیام‌های مرتبط با موضوعات و مسائل و سناریوهای تولید محتوای دیجیتال). به ترویج و گسترش کنشگری پیام و اهداف پویش روایت صادق می‌پردازد.

لینک سایت

https://revayatesadegh.ir/category/products/

https://revayatesadegh.ir/%d9%81%d8%b1%d8%a7%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86/

جایگاه فکری و بین‌المللی آیت‌الله خامنه‌ای

مواضع نخبگان، اندیشمندان و چهره‌های شاخص فکری جهان درباره شخصیت و جایگاه بین‌المللی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران:

-شخصیت نظریه‌پرداز و روشنفکر:آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان یک تئوریسین، ایدئولوگ و روشنفکر برجسته شناخته می‌شود که تصمیم‌گیری‌هایش بر پایه عقلانیت، زمان و مکان استوار است. ایشان دارای منظومه فکری توحیدمحور و تمدنی است که فراتر از تحلیل سیاسی صرف است و به تشکیل تمدن اسلامی می‌اندیشد.

- نقش برجسته در پیشرفت علمی و فرهنگی ایران: ایشان شخصاً راهبری حرکت علمی کشور را برعهده داشته و توسعه علمی و فرهنگی ایران را با گفتمان «جهاد علمی» و حمایت از فرهنگ و هنر به پیش برده است.

- قدرت مدیریتی و استراتژیک: رهبر معظم انقلاب مدیری جامع‌الاطراف است که کشور را از بحران‌های سخت عبور داده و توانسته است نظام سیاسی ایران را با ثبات و انسجام حفظ کند. ایشان در مدیریت چهار رئیس‌جمهور و یک نخست‌وزیر نقش کلیدی داشته است.

-تحسین چهره‌های بین‌المللی:ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، رهبر ایران را حکیم، دانا و سیاستمداری هوشمند می‌داند که کشورش را بهتر از خود می‌شناسد و معتقد است با وجود رهبری ایشان، ایران هیچ خطری متوجهش نیست. همچنین پوتین در ملاقات با ایشان ویژگی‌های حضرت مسیح را در ایشان دیده است.

- اقتدار منطقه‌ای و بین‌المللی: تحلیل‌گران و اندیشکده‌های غربی نیز به اقتدار ویژه آیت‌الله خامنه‌ای اشاره کرده‌اند و او را به عنوان یکی از قدرتمندترین و تأثیرگذارترین رهبران خاورمیانه معرفی کرده‌اند که توانسته است ایران را به قدرت برتر منطقه تبدیل کند.

کوفی عنان، دبیرکل سابق سازمان ملل: کوفی عنان شخصیت معنوی و حکمت رهبر ایران را ستوده و گفته است ایشان نه فقط برای ایرانی‌ها بلکه برای کل مسلمانان افتخار است. او تأکید کرده که با دیدار از ایشان معنای واقعی قانون اساسی جمهوری اسلامی و مفهوم ولایت فقیه را فهمیده است.

خاویر پرز دکوئیار، دبیرکل سابق سازمان ملل: دکوئیار پس از دیدار با رئیس‌جمهور وقت ایران (آیت‌الله خامنه‌ای) گفته است که تاکنون شخصیتی به هوشمندی و سیاستمداری ایشان ندیده است.

کاندولیزا رایس، وزیر خارجه سابق آمریکا: وی گفته است رهبر ایران می‌تواند نقشه‌هایی را که بهترین ذهن‌ها با صرف هزینه‌های زیاد طراحی کرده‌اند، تنها با یک سخنرانی یک‌ساعته خنثی کند.

کارشناسان و دانشگاهیان غربی: برخی از آنان نامه‌ها و مواضع رهبر ایران را فرصتی برای کاهش اسلام‌هراسی و ایجاد پل ارتباطی بین اسلام و دنیای غرب می‌دانند. همچنین ایشان را به عنوان رهبر روحانی و عالی‌قدر که به دنبال گسترش صلح و دوستی است، معرفی کرده‌اند.

ژورنالیست‌ها و فعالان غربی: نامه‌های ایشان به جوانان غربی را دعوتی به آزاداندیشی و شناخت اسلام واقعی توصیف کرده‌اند و معتقدند رسانه‌های جریان اصلی غرب علاقه‌ای به پوشش گسترده آن ندارند.

درمجموع رهبران و نخبگان جهانی آیت‌الله خامنه‌ای را شخصیتی هوشمند، حکیم و تأثیرگذار می‌دانند که توانایی مدیریت پیچیده‌ترین مسائل سیاسی را دارد و از نظر معنوی و فکری نیز جایگاه برجسته‌ای دارد.

سرگذشت شهیدسه‌ساله

شرح سرگذشت شهیدسه‌ساله حصرت رقیه سلام‌الله‌علیها

عصر روز سه شنبه در خرابه در کنار حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) نشسته بود. جمعی از کودکان شامی را دید که در رفت و آمد هستند.

پرسید: عمه جان! اینان کجا می روند؟ حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها)فرمود: عزیزم این ها به خانه هایشان می روند. پرسید: عمه! مگر ما خانه نداریم؟ فرمودند: چرا عزیزم، خانه ما در مدینه است. تا نام مدینه را شنید، خاطرات زیبای همراهی با پدر در ذهن او آمد.

بلافاصله پرسید: عمه! پدرم کجاست؟ فرمود: به سفر رفته. طفل دیگر سخن نگفت، به گوشه خرابه رفته زانوی غم بغل گرفت و با غم و اندوه به خواب رفت. پاسی از شب گذشت. ظاهراً در عالم رؤیا پدر را دید. سراسیمه از خواب بیدار شد، مجدداً سراغ پدر را از عمه گرفت و بهانه جویی نمود، به گونه ای که با صدای ناله و گریه او تمام اهل خرابه به شیون و ناله پرداختند.

خبر را به یزید رساندند، دستور داد سر بریده پدرش را برایش ببرند. رأس مطهر سید الشهدا را در میان طَبَق جای داده، وارد خرابه کردند و مقابل این دختر قرار دادند. سرپوش طبق را کنار زد، سر مطهر سید الشهدا را دید، سر را برداشت و درآغوش کشید.

بر پیشانی و لبهای پدر بوسه زد و آه و ناله اش بلند تر شد، گفت: پدر جان چه کسی صورت شما را به خونت رنگین کرد؟ پدر جان چه کسی رگهای گردنت را بریده؟ پدر جان «مَن ذَالَّذی أَیتَمَنی علی صِغَرِ سِنِّیِ» چه کسی مرا در کودکی یتیم کرد؟ پدر جان یتیم به چه کسی پناه ببرد تا بزرگ بشود؟ پدر جان کاش خاک را بالش زیر سرم قرار می دادم، ولی محاسنت را خضاب شده به خونت نمی دیدم.

دختر خردسال حسین(علیه‌السلام) آن قدر شیرین زبانی کرد و با سر پدر ناله نمود تا خاموش شد. همه خیال کردند به خواب رفته. وقتی به سراغ او آمدند، از دنیا رفته بود. شبانه غساله آوردند، او را غسل دادند و در همان خرابه مدفون نمودند.

شرح شمع: صفحه 310 - نفس المهموم456 -الدمع الساکه141

حاجت روایی

نمازی برای حاجت‌روایی در ۲۴ ذی‌الحجه به نیّتِ نمازِشکر

واقعه خاتم‌بخشی امیرالمؤمنین علیه‌السّلام و نزول آیه ولایت، تا قیامت سند افتخار و مایه سربلندی شیعیان است.

بنا بر فرمایش امام صادق علیه‌السّلام 

هر کس در روز ۲۴ ذی‌الحجه به شکرانه این نعمت، نماز شکر (به طریقی که بیان خواهد شد) بخواند، به این برکات خواهد رسید:

ثواب صد هزار حج

ثواب صد هزار عمره

برآورده شدن حاجات دنیوی و اخروی

● طریقه نماز شکر 

در روز ۲۴ ذی‌الحجه:

زمان این نماز نیم‌ساعت قبل از اذان ظهر است.

دو رکعت نماز به نیت نماز شکر 

در هر رکعت خوانده شود

⇇ حمـد 

 ۱۰مـرتبه سـوره توحیـد 

۱۰مـرتبه آیةالکرسـی 

( تاآخر یعنی تا هم فیها خالدون)

 ۱۰مـرتبه سـوره  قدر ⇉

مرحوم سیّدبن طاووس بعد از نقل این نماز، می‌نویسد:

اگـر کسی در این روز، به تأسّی از امیرالمؤمنین علیه‌السّلام فقیرنوازی کند، چه بسا خـدا عنایتی فراتر از آرزوها به او کند.

برگرفته از اقبال الاعمال، ج۱، ص۵۲۷.

 دعا برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشّریف را فراموش نکنیم.

 اگـر احیاناً نتوانستید تا قبل از ظهر بخوانید، تا قبل از اذان مغرب حتماً بخوانید‌

رفع نگرانی 

زيد بن علی‌ از پدرانش روايت كرده كه علی‌ بن ابی‌ طالب عليه السّلام فرمودند:هرگاه نگرانی‌ يا غمی‌ بر پيامبر فرود می‌‌آمد،چنين دعا می‌‌كرد:

يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ، يَا حَيّاً لاَ يَمُوتُ، يَا حَيُّ لاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ، كَاشِفُ اَلْغَمِّ، مُجِيبُ دَعْوَةِ اَلْمُضْطَرِّينَ، أَسْأَلُكَ بِأَنَّ لَكَ اَلْحَمْدَ، لاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ بَدِيعُ اَلسَّمَاوَاتِ وَ اَلْأَرْضِ ذُو اَلْجَلاَلِ وَ اَلْإِكْرَامِ، وَ رَحْمَانُ اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ وَ رَحِيمُهُمَا، اِرْحَمْنِي رَحْمَةً تُغْنِينِي بِهَا عَنْ رَحْمَةِ مَنْ سِوَاكَ يَا أَرْحَمَ اَلرَّاحِمِينَ" 

رسول خدا فرمودند: هر مسلمانی‌ سه بار اين دعا را بخواند،حاجتش داده می‌‌شود مگر اين‌كه گناه يا قطع خويشاوندی‌ بخواهد.

بحار الأنوار ج ۹۲، ص ۱۵۶

سلاح گمشده در جنگ نامرئی

سلاح گمشده در جنگ نامرئی: وقتی گوشی، جای دعا را میگیرد!

در گرداب هیاهوی فضای مجازی، یکی از خطرناکترین عوارض این است که مومنین، سلاح بی بدیل و قدرتمند «دعا» را در شرایط خطیر جنگ آخرالزمانی، روی زمین رها کرده و به جای آن، با گوشی به دست، غرق ریزه کاری ها و اخبار لحظه ای میشوند.

غافل از اینکه در این نبرد سرنوشت ساز، جبهه شیاطین و ساحران یهود با تمام  «اسباب غریب»شان، فعالانه در کارند؛ پس بیدار باشیم! زمان آن رسیده که با بازگشت به سنگر دعا و اتصال به ملائک موکل آن، این دشمنان پلید را در هم بکوبیم و سلاح حقیقی معنویت را دوباره به دست گیریم.

خاطره و دستوری  از مرحوم آیت بهاءالدینی:

آنگاه که هواپيماهاي دشمن شهرهاي ايران را بمباران مي‌کرد، امام جمعه دورود خدمت آقا (آيت‌الله بهاءالديني) رسيده، حملات بسيار دشمن را مطرح کرد.

آقا دستور قرائت «حديث کساء» را مي‌فرمايند. چندي بعد خبر آوردند که هواپيماها مي‌آيند و تنها شهر را دور زده، از منطقه خارج مي‌شوند. تا اين که يک روز هواپيماي دشمن هنگام حمله به شهرستان بروجرد مورد اصابت نيروهاي اسلام قرار مي‌گيرد. خلبان هواپيما با چتر خود را نجات مي دهد و پس از اسارت مي‌گويد:

«مأموريت من انهدام کارخانه سيمان درود بود، ولي وقتي نزديک شهرستان مي‌شدم هر چه نگاه به پايين مي‌انداختم جز آب چيز ديگري از مردم و يا کارخانه نمي‌ديدم»

( کتاب آیت بصیرت صفحه ۱۲۲)

مرز کجاست؟

هارون به موسی‌بن جعفر (علیه السلام) گفت که چطور است من فدک را به شما برگردانم؟
… حضرت ابا میکردند و میگفتند: «نه فدک را نمیخواهم»
او مدام اصرار میکرد، اما حضرت ابا میکردند. تا اینکه یک وقتی هارون اصرار و الحاح کرد که خواهش میکنم اجازه بدهید من این فدک را به شما بدهم.
فرمود: «حاضرم فدک را بگیرم، اما فدک را کامل میگیرم؛ با همان مرزهای واقعی‌اش فدک را از تو میگیرم.»
«مرز فدک کجا است؟»
فرمود: «اگر مرزهای فدک و حدود فدک را بگویم، از پس دادن فدک منصرف میشوی و نخواهی داد.»
هارون گفت: «به جان جدت میدهم.»

فرمود: «مرز اول فدک، کشور عدن است» رنگ هارون تغییر کرد … «حد دوم فدک، سمرقند است» … صورت هارون کبود شد. فرمود: «مرز سوم، تونس است» صورت هارون سیاه شد
فرمود: «حد چهارم، کناره‌های دریا است؛ در آنجایی که ارمینیه و جزایر قرار دارد»
هارون گفت: «برای ما چیزی نماند. پس بیا جای من بنشین!»

موسی‌بن جعفر (علیه السلام) فرمود: «گفتم اگر معین کنم فدک چیست، تو آن را برنخواهی گرداند.»

یعنی چه؟ یعنی شعار تشیع یک روزی فدک بود احمق! امروز شعار تشیع حکومت است. حکومت مال ما است و تو آن را گرفته‌ای. این را هارون فهمید. آنچه را که امروز شیعه‌ی موسی‌بن جعفر (علیه السلام) بعد از 1300 سال نمیفهمد و باید به زور به او فهماند.

برشی از کتاب همرزمان حسین علیه السلام
(ده گفتار از حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای‌ مد‌ّظلّه‌العالی در تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم علیهم السلام)

با خدا باشیم

قالَ اللّه ُ جل جلاله:

يا داوُدُ! بَلّـِغْ اَهْلَ الأَرضِ

 اِنّى حَبيبُ مَنْ اَحَبَّنى وَ جليسُ مَنْ جالَسَنى وَ مُؤْنِسٌ لِمَنْ اَنِسَ بِذِكْرى وَ صاحِبٌ لِمَنْ صاحَبَنى وَ مُختارٌ لِمَنِ اخْتارَنى وَ مُطيعٌ لِمَنْ اَطاعَنى …

اى داود! به زمينيان برسان كه

من دوست كسى هستم كه مرا دوست بدارد، همنشين كسى هستم كه با من همنشينى كند، همدم و مونس كسى هستم كه با ياد من اُنس داشته باشد، همراه و هم صحبت كسى هستم كه با من مصاحبت كند، كسى را بر مى گزينم كه مرا برگزيند.

المجالس السنيّه ، ص 77

1 3 4 5 6