بیسکویت شکلاتی

مواد لازم

آرد 210 گرم (تقریبا یک و نیم پیمانه)

پودر شکر 100 گرم (حدودا 3/4پیمانه)

نشاسته ذرت 3 ق غ

کره 150 گرم

پودر کاکائو 1 ق غ

وانیل 1/٤ ق چ

بکینگ پودر 1/٤ ق چ

تخم مرغ 1 عدد

شکلات چیپسی به میزان لازم

 طرز تهیه

کره به دمای محیط رسیده رو با همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه

مواد رو دو قسمت میکنیم به یکی پودر کاکائو اضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کرده کنار هم قرار میدیم هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی میذاریم کف دست گرد میکنیم ، کف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله میچینیم نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست ، دمکنی و شعله پخش کن گذاشته با حرارت کم در حد دم کردن برنج میذاریم بمدت ٤٠-٣٥ دقیقه تا بپزه.

داخل کیک پز » شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز ، بمدت ٢٥-٢٠ دقیقه تا بپزه.

در فر  » با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه میپزه.

خیلی خوشمزه و اگر شکلاتش بیشتر باشه خوشمزه ترمیشه.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.