غذای مادری

نمی دونم چ سری داره ما هر هفته که خونه مادرجون میریم برامون دلمه برگ کلم کنار گذاشته من عاشقشم هرجوری درست کنم باز طمع دلمه های مادرجون رو نمیده:-)

اینم طرز تهیه:

۱عدد کلم برگ بزرگ

۱ پیمانه عدس

۱ پیمانه سبزی دلمه

۱قاشق رب گوجه

۲ پیمانه برنج

۲پیمانه بلغور گندم

نمک, فلفل, زردچوبه

۲ عدد پیاز(سیر به دلخواه)

ابتدا پیازهای خلال شده را سرخ میکنیم حالا باید ادویه ها را اضافه کنیم و سبزی و رب را هم اضافه میکنیم حالا برنج و بلغور را اضافه میکنیم و مقداری آب تا رنگ رب باز شده و مواد نیم پز شوند و تا زمانی که به روغن بیافتد روی حرارت میگذاریم،عدس را جدا بپزید در آخر به مواد اضافه کنید.

حالا باید یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنیم تا جوش آید و کلم برگ را از قمست ساقه چند برش عمیق میزنیم به طوری که برگها تکه تکه نشوند بعد کلم را داخل آب جوش میاندازیم وتا زمانی که کلم نرم شود ولی پاره و له نشود  چند تکه برگ را کف قابلمه بچینیم و دلمه ها را تا انتها روی هم بچینیم و چند عدد برگ روی دلمه پهن میکنیم و نصف لیوان آب رو دلمه ها میریزیم و روی اجاق با شعله نسبتا زیاد میگذاریم تا بخار بگیرد بعد شعله را کم میکنیم تا دلمه ها دم بکشد و آب داخل قابلمه کاملا تبخیر شود

وقتی که دلمه ها آماده شد مقداری پیاز داغ که با رب تفت دادیم روی مواد میریزیم.

  • 5 stars
    نظر از: فاطمة الزهراء
    1397/11/09 @ 12:35:58 ق.ظ

    فاطمة الزهراء [عضو] 

    نوش جان

  • پاسخ از: مهنــــا
    1397/11/09 @ 05:26:45 ب.ظ

    مهنــــا [عضو] 

    ممنون

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.