موضوع: "آگاهی بصیرت"

قابل تامل

✔️ چند موضوعی که درشرایط فعلی توان ایجاد تزلزل در صفوف اجتماعی و انسجام مردمی دارد عبارت است از:

۱. طرح عدم کفایت رئیس جمهور

۲. موضوع جانشینی رهبری

۳. ترساندن از اسنپ بک برجام

۴. نوع مواجهه با مذاکرات

۵. تحقیر و دروغ گو خواندن فرماندهان دلاور داخلی

۶. نشانه گرفتن فلش نفوذ به یک جریان یا عوامل رده پائین میدانی

۷. خراب کردن همه فشار و آتش خشم مردم بر سر دولتی که هنوز یک سال نیست بر سرکار آمده

در حالی که شبکه پنهان نفوذ چند سال در حال خیانت بوده اند و کار یک ماه و دو ماه نیست. 

نکته شایان توجه این است که هرچند در بین مدیران جدید هم امکان جذب وجود دارد، اما دشمن برای بقا و پنهان نگه داشتن شبکه اصلی، ذهن ها را به سمت مهره‌هایی منحرف می کند که کم‌هزینه، کم‌قدرت و بیرون از هسته‌ی تصمیم‌ساز اصلی اند. مزدوران خُرد، و دولت تازه‌ای که کمتر از یک سال عمر دارد، بهترین قربانیان‌اند!

لطفا به موارد فوق توجه داشته باشید. هر کس در موارد فوق دمید و به اختلافات دامن زد، قطعا خائن است.

محمدرضا حدادپور جهرمی

سایت روایت صادق

 سایت روایت صادق 

 این وبسایت یک پایگاه آنلاین است که بانکی از محتواهای متعدد ایجاد کرده است. و  بستر ارتباطی با کنشگری همه کسانی است که می‌خواهند سهمی در دفاع مقدس ایران در جنگ تحمیلی اسراییل داشته باشند. 

این وب‌سایت با ارائه محتوای متنوعی از ویدئوها(مستندها، سخنرانی‌هاو …) ، کتاب و مقالات (تحلیل‌ها، کتب و… ) و فایل‌های صوتی( کلیپ‌های صوتی، پادکست هاو…)و  ایده و سناریو( پیام‌های مرتبط با موضوعات و مسائل و سناریوهای تولید محتوای دیجیتال). به ترویج و گسترش کنشگری پیام و اهداف پویش روایت صادق می‌پردازد.

لینک سایت

https://revayatesadegh.ir/category/products/

https://revayatesadegh.ir/%d9%81%d8%b1%d8%a7%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86/

جایگاه فکری و بین‌المللی آیت‌الله خامنه‌ای

مواضع نخبگان، اندیشمندان و چهره‌های شاخص فکری جهان درباره شخصیت و جایگاه بین‌المللی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران:

-شخصیت نظریه‌پرداز و روشنفکر:آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان یک تئوریسین، ایدئولوگ و روشنفکر برجسته شناخته می‌شود که تصمیم‌گیری‌هایش بر پایه عقلانیت، زمان و مکان استوار است. ایشان دارای منظومه فکری توحیدمحور و تمدنی است که فراتر از تحلیل سیاسی صرف است و به تشکیل تمدن اسلامی می‌اندیشد.

- نقش برجسته در پیشرفت علمی و فرهنگی ایران: ایشان شخصاً راهبری حرکت علمی کشور را برعهده داشته و توسعه علمی و فرهنگی ایران را با گفتمان «جهاد علمی» و حمایت از فرهنگ و هنر به پیش برده است.

- قدرت مدیریتی و استراتژیک: رهبر معظم انقلاب مدیری جامع‌الاطراف است که کشور را از بحران‌های سخت عبور داده و توانسته است نظام سیاسی ایران را با ثبات و انسجام حفظ کند. ایشان در مدیریت چهار رئیس‌جمهور و یک نخست‌وزیر نقش کلیدی داشته است.

-تحسین چهره‌های بین‌المللی:ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، رهبر ایران را حکیم، دانا و سیاستمداری هوشمند می‌داند که کشورش را بهتر از خود می‌شناسد و معتقد است با وجود رهبری ایشان، ایران هیچ خطری متوجهش نیست. همچنین پوتین در ملاقات با ایشان ویژگی‌های حضرت مسیح را در ایشان دیده است.

- اقتدار منطقه‌ای و بین‌المللی: تحلیل‌گران و اندیشکده‌های غربی نیز به اقتدار ویژه آیت‌الله خامنه‌ای اشاره کرده‌اند و او را به عنوان یکی از قدرتمندترین و تأثیرگذارترین رهبران خاورمیانه معرفی کرده‌اند که توانسته است ایران را به قدرت برتر منطقه تبدیل کند.

کوفی عنان، دبیرکل سابق سازمان ملل: کوفی عنان شخصیت معنوی و حکمت رهبر ایران را ستوده و گفته است ایشان نه فقط برای ایرانی‌ها بلکه برای کل مسلمانان افتخار است. او تأکید کرده که با دیدار از ایشان معنای واقعی قانون اساسی جمهوری اسلامی و مفهوم ولایت فقیه را فهمیده است.

خاویر پرز دکوئیار، دبیرکل سابق سازمان ملل: دکوئیار پس از دیدار با رئیس‌جمهور وقت ایران (آیت‌الله خامنه‌ای) گفته است که تاکنون شخصیتی به هوشمندی و سیاستمداری ایشان ندیده است.

کاندولیزا رایس، وزیر خارجه سابق آمریکا: وی گفته است رهبر ایران می‌تواند نقشه‌هایی را که بهترین ذهن‌ها با صرف هزینه‌های زیاد طراحی کرده‌اند، تنها با یک سخنرانی یک‌ساعته خنثی کند.

کارشناسان و دانشگاهیان غربی: برخی از آنان نامه‌ها و مواضع رهبر ایران را فرصتی برای کاهش اسلام‌هراسی و ایجاد پل ارتباطی بین اسلام و دنیای غرب می‌دانند. همچنین ایشان را به عنوان رهبر روحانی و عالی‌قدر که به دنبال گسترش صلح و دوستی است، معرفی کرده‌اند.

ژورنالیست‌ها و فعالان غربی: نامه‌های ایشان به جوانان غربی را دعوتی به آزاداندیشی و شناخت اسلام واقعی توصیف کرده‌اند و معتقدند رسانه‌های جریان اصلی غرب علاقه‌ای به پوشش گسترده آن ندارند.

درمجموع رهبران و نخبگان جهانی آیت‌الله خامنه‌ای را شخصیتی هوشمند، حکیم و تأثیرگذار می‌دانند که توانایی مدیریت پیچیده‌ترین مسائل سیاسی را دارد و از نظر معنوی و فکری نیز جایگاه برجسته‌ای دارد.

حق

امیرالمؤمنین علیه‌السلام می‌فرمایند:

مَا شَکَکْتُ فِی الْحَقِّ مُذْ [مُنْذُ] أُرِیتُهُ.

از آن زمان که حق به من نشان داده شد هرگز در آن شک و تردید نکردم.

حکمت 184 نهج البلاغه

پیام رهبر معظم انقلاب 

پیام رهبر معظم انقلاب درباره جنگ با اسرائیل:

🔻اول؛ عرض تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونیست.

با آن همه هیاهو، با آن همه ادعا، رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی، تقریباً از پا درآمد و لِه شد…

🔻تبریک دوم، مربوط به پیروزی ایران عزیزمان بر رژیم آمریکاست.

رژیم آمریکا وارد جنگ مستقیم شد چون احساس کرد اگر وارد نشود رژیم صهیونیستی به کلی نابود خواهدشد. لکن هیچ دستاوردی از این جنگ نداشت.

اینجا هم جمهوری اسلامی پیروز شد و متقابلاً سیلی سختی به گونه آمریکا نواخت.

🔻تبریک سوم تبریک اتحاد و اتفاق فوق‌العاده‌ی ملت ایران است. نود میلیون نفر، یک صدا، شانه به شانه، در کنار هم، بدون هیچگونه تفاوتی در خواسته‌ها ایستادند و حمایت کردند. بعد از این هم همین خواهد بود.

۱۴۰۴/۰۴/۰۵

جنگ عجیبی بود...

‏ جنگ عجیبی بود…

درس هایی به ما داد که باید سبب تغییر نگاه و حتی استراتژی خیلی از ما بشود… 

۱. مدعیان هسته سخت نظام فهمیدند، در هنگامه خطر، کسانی که پوشش متفاوتی دارند، هم سریع در صحنه حاضرند؛ کم حجاب، بی وطن نیست، خواهر با غیرت اوست.

۲. کم حجاب فهمید، پاسدار و بسیجی مزدور نیست، برادر جان بر کف اوست؛

۳. فعال فرهنگی فهمید سلبریتی همیشه تهدید نیست بلکه یک روز مثل معین می خواند اگر ایران به جز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم؛ بایستی روحیه وطن دوستی و همدلی را تقویت کرد.

۴. کسی که می گفت نه غزه و نه لبنان جانم فدای ایران فهمید چرا سالها در کنار لبنان با این دشمن جنایتکار جنگیدیم.

۵. اسراییل فهمید گنبد آهنینی وجود ندارد، ما هم فهمیدیم بدون جنگنده پیشرفته که از حریم هوایی خودمان دفاع کند شلیک موشک هم سخت می شود.‏

 

۶. اسراییل فهمید رضاجان است شاه ملت ایران، رضا خان نه (ایضا توله پروژه بگیرش ضدملت) .

۷. فهمیدیم نباید استراتژی های نظامی مثل تمرکز بر توان شلیک چند صد فروندی در روز و وجود شهرهای موشکی در نقاط مختلف و… را عیان بیان کرد. 

اسرائیل مگر گفته بود روزی با جنگنده و یا پهباد بالای سر تهران می آید و…؟! 

۸. فهمیدیم حفاظت نخبگان را باید افزایش دهیم و چقدر برای دشمن نبودن آن ها مهم است.

۹. فهمیدیم همزمان دو یا چند نهاد اطلاعاتی موازی کار و گاهی رقیب، نمی توانند بر شکاف های اطلاعاتی و امنیتی کشور فائق بیایند. یک پاکسازی قوی و گسترده در چاله چوله های امنیتی لازم است. 

۱٠. فهمیدیم برای دفاع از مردم باید در حوزه نظامی پول خرج کنیم، باید بتوانیم تجهیزات مدرن تهیه و تولید کنیم و مهمترین چالش را در این حوزه برطرف کنیم.

۱۱. باید فکر جدی و اساسی به حال اقتصاد قوی و قدرتمند کردـ اقتصادی که پویا و مقام و مردمی و درجه یک باشد و بتواند هر جا پشتیبانی مالی نیاز داشتیم، برطرف کند و همچنین سبب دلگرمتر شدن مردم باشد. 

۱۲. این جنگ، تمرین خوبی برای احترام بیشتر به مردم و اعتماد بیشتر به فرماندهان و مسئولان و خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی بود. و تا دست ملت و نظام در دست یکدیگر باشد، دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند. 

۱۳. و در پایان، به نهادهای امنیتی یاد داد که باید اینقدرررر قوی تر بشویم که اولا بتوانیم تهدیدات امنیتی را صرفا امنیتی جواب بدهیم و ثانیا دستمان برای حذف و ترور ارکان دشمن در هر لحظه و مکانی که لازم دانستیم پر تر کنیم. 

۱۴. خیلیامونم فهمیدیم باید همیشه و همه جا دست به دامان خدا و امامان معصوم باشیم .خیلی با دنیا و متعلقاتش قاطی شده بودیم. 

◀️ به نظر می رسد این جنگ خیلی چیزها به ما یاد داد که امیدوارم قدرش را بدانیم.‏ اما به خاطر داشته باشید که جنگ تمام نشده بلکه وارد مراحل و لایه های دیگر شده است. 

(برگرفته از کانال آقای طیبی اما با اضافه بعضی موارد بیشتر.) 

میدان رزم

بسم الله الرحمن الرحیم

سخنرانی آقای عباسی ولدی به مردم ایران پس از وقایع اخیر خطاب دارد و بر حفظ آرامش، انسجام ملی، و اعتماد به خدا تأکید می‌کند. او به کسانی که ترسیده‌اند، یادآوری می‌کند که جبهه حق با حمایت الهی پیروز است. به منتقدان می‌گوید وقت «چرا چرا کردن» نیست، چون جنگ فراز و نشیب دارد. او هشدار می‌دهد که شهادت‌ها جبهه انقلاب را تضعیف نمی‌کند، بلکه رویش‌های جدید دارد. از مردم می‌خواهد با دعا، پرهیز از اختلاف، و اعتماد به رهبری، به انسجام ملی کمک کنند. در پایان، با اشاره به سختی‌های دهه ۶۰، به ایستادگی ملت و ناامیدی دشمن تأکید می‌کند.

سیر بحث: 

نکته اول:

خطاب به کسانی که ترسیدند: مگه تو اینکه ما حقیم و اسرائیل کودک‌کش باطله، تردیدی هست؟ باید یقین داشته باشیم که خدا با ماست. خدا از کسانی که ایمان آوردن دفاع می‌کنه. البته این که خدا با ماست، به این معنا نیست که ما نباید هزینه بدیم. 

نکته دوم: 

خطاب به کسانی که احساس شکست می‌کنند و شروع کردن به چرا چرا کردن: چرا نتونستیم پیش‌بینی کنیم؟ چرا نتونستیم رهگیری کنیم؟ چرا و چرا و چرا؟ قبول کنید که الان تو این وضعیت، وقت انتشار این چراچراها نیست.  جنگ بالا و پایین داره. تو یه جنگ، گاهی تو دست برتر رو داری و گاهی دشمن. ا. جنگ اگه جنگ احد باشه و فرمانده مستقیم جنگ، پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) باشه، سربازها هم اگه امیرالمؤمنین علی (علیه السلام)، ابوذر، مقداد و عمارها باشن، بازم ممکنه تو یه مقطع پایین بیایید.

نکته سوم: 

خطاب به کسانی که  با از دست دادن امثال شهید سلیمانی‌ها، شهید باقری‌ها و دانشمندان هسته‌ای، احساس می‌کنن دست ما از نیروها داره خالی میشه و جبهه‌مون تهی. اولاً، اتکای ما نه به آدم‌هاست و نه به تجهیزاتمون؛ اتکای ما به خداست. ما دهه ۶۰ رو فراموش نمی‌کنیم که تو عرض چند ماه، استوانه‌های انقلاب رو از دست دادیم: کسایی مثل شهید بهشتی، شهید رجایی، شهید باهنر و فرماندهان ارشد نظامیمون. اما محکم‌تر از قبل ایستادیم و خدا ورق رو به نفع ما برگردوند. 

ثانیاً، شهید سلیمانی، شهید باقری، شهید رشید، شهید حاجی‌زاده و شهدای ما از رویش‌های انقلاب اسلامی به حساب میان. انقلاب اسلامی به قدری رویش داشته که با این شهادت‌ها نمی‌لرزه و محکم‌تر از قبل به راهش ادامه می‌ده.

 ثالثاً، یقین داشته باشیم که اگه تو مسیر سنت نصرت الهی قرار بگیریم، خدا فراتر از خیال جهانیان ما رو نصرت می‌کنه. 

نکته چهارم:

خطاب به کسانی که به دنبال اثبات خودشان‌اند: امروز این کشور نیازمند انسجامه. یادمون نره که دو روز پیش رهبرمون فرمود انسجام ملی امروز از همیشه لازم‌تره. 

سنت‌های الهی و ایستادگی

 ما تو سال ۶۰ در مقابل این همه حادثه و شدت عمل، تونستیم روی پای خودمون بایستیم و دشمن رو ناامید کنیم. امروزم می‌تونیم. خدای سال ۶۰ همون خدای امساله

نکته پنجم: چکارکنیم؟

اول، آرامش خودمون رو حفظ کنیم و حواسمون باشه که تنها راه آرامش، یاد خداست. 

دوم، این آرامش رو به اطرافیانمون منتقل کنیم. 

سوم، از گفتگوهایی که به جای امید، یأس و بدبینی تو دل خودمون و دیگران ایجاد می‌کنه، پرهیز کنیم. 

چهارم، کسایی رو که یأس و بدبینی ایجاد می‌کنن، نهی از منکر کنیم. 

پنجم، دعا کنیم. دعا رو دست‌کم نگیریم و به توصیه رهبرمون عمل کنیم: سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل رو بخونیم. 

ششم، حتماً به تدابیر حکیمانه سکان‌دار نظام و کشورمون، رهبر عزیزمون، اعتماد کنیم.

حجت‌الاسلام عباسی‌ولدی

اشتباهات گذشته را در آینده تکرار نکنیم

امام صادق علیه السلام:

« لاَ يُلْسَعُ اَلْعَاقِلُ مِنْ جُحْرٍ مَرَّتَيْنِ»

عاقل از يك سوراخ ، دوبار گزيده نمى شود .

الإختصاص, ص۲۴۵  

اشتباهات گذشته را در آینده تکرار نکنیم. 

الان زمان مناسبی برای گلایه نیست مخصوصا که همه‌ی تیپ ها آمدند پای وطن. 

قدرت‌نمایی ایران در روزهای آینده 

بروجردی: قدرت‌نمایی ایران در روزهای آینده چندین برابر می‌شود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

🔹صهیونیستها کم آوردند به همین دلیل آمریکا به ایران تجاوز کرد.

🔹اقتصاد آنها مختل است، حیثیت سیاسی و نظامی اسرائیلی ها از بین رفته و در یک جمله مستاصل هستند.

🔹 تنبیه از سوی ایران تا حصول نتایج ادامه خواهد یافت.

🔹جمهوری اسلامی گفته بود که اگر دچار خطای محاسباتی شوند، عواقب بدی برایشان دارد.

🔹اتحادیه عرب و وزرای خارجه کشورهای اسلامی جنایات اسراییل را در استانبول ترکیه به صورت یکپارچه محکوم کردند.

🔹 ایران در روز دهم عملیات خود علیه اسراییل تازه در ابتدای راه است.

🔹توانایی های نظامی ایران بالاتر از تصور و پیش بینی آنهاست.

ازمباهله با مسیحی‌های نجران تا جنگ با یهود اسرائیل

ازمباهله با مسیحی های نجران

تا  جنگ با یهود اسراییل 

امروز۲۴ ذوالحجه روز مباهله نام دارد، به مناسبت جنگ تاریخی که اکنون در جریان است  در این یادداشت، نگاهی متفاوت می اندازیم به این ماجرای مهم تاریخی.

«مباهله» به عملی گفته می‌شود که دو یا چند نفر که در مسأله مهم دینی با یکدیگر اختلاف دارند، در یکجا جمع شوند و با تضرع به درگاه خداوند، از او بخواهند آن را که بر باطل است، رسوا و مجازات کند. مباهله پیامبر اسلام با نماینده گان مسیحی‌ ساکن نجران، یکی از وقایع مشهور تاریخ اسلام است که نشان دهنده حقانیت دعوت پیامبر و فضیلت همراهان ایشان یعنی علی، فاطمه و حسن و حسین علیهم السلام است.

قرآن کریم ماجرای مباهله را اینگونه مورد اشاره قرار داده است؛

«فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ»

از آن پس که به آگاهی رسیده ای، هر کس که درباره او با تو مجادله کند، بگو: بیایید تا حاضر آوریم ما فرزندان خود را و شما فرزندان خود را ما زنان خود را و شما زنان خود را ما خود و شما خود آنگاه دعا و تضرع کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان بفرستیم.

پیامبر  با دستور خداوند اقوام و ادیان مختلف را به دین اسلام دعوت کردند که از جمله آنها مسیحی های منطقه نَجران بود.

مسیحیان نجران در مدینه حضور یافتند و بین آنها و پیامبر گفتگوهایی برگزار شد.

 وقتى مسیحیان نجران از روى لجاجت و عناد سخن پیامبر را درباره یگانگى آفریدگار و شخصیت حضرت عیسی (ع) نپذیرفتند، خداوند به پیامبر دستور داد كه آنان را براى نفرین بر ضد یكدیگر بخواند و هر دو گروه در برابر هم بایستند و از خدا بخواهند كه هر كس در این موضوع دروغ‌گو است، خداوند بر او غضب كند.

رسول خدا (ص)در صبح روز مقرر آمد؛ در حالى كه امام حسین (ع) را در آغوش داشت و دست امام حسن (ع) را گرفته بود و حضرت فاطمه(ع) و امام على (ع) در پشت سر حضرت حركت مى‌كردند. حضرت به آن‌ها گفت: وقتى من دعا كردم، شما آمین بگویید. وقتى بزرگ مسیحیان چنین دید، خطاب به همراهانش گفت: اى گروه نصارا! همانا صورت‌هایى را مى‌بینم كه اگر از خدا بخواهند كوه را از جاى بَركَند، مى‌كَنَد. مباهله نكنید كه نابود مى‌شوید؛ آنگاه آنان تسلیم پیامبر شدند و به پرداخت جزیه گردن نهادند.

👌اما پیام های که از مباهله برای امروز ما وجود دارد؛

♦️مباهله ، نشان دهنده دغدغه دعوت به حق است تا جایی که در مرحله نخست با منطق و استدلال باید برای هدایت افراد تلاش کرد و اگر این مسیر جواب نداد قضاوت و نصرت الهی را به عنوان آخرین گزینه باید در نظر داشت.

♦️استمداد از غيب بعد از به كارگيري توانايي هاي عادي است.

♦️براي ايمان و هدف، پيامبر و افراد مؤمن حاضرند حتي نزديك ترين بستگانش را در معرض خطر قرار دهند.

♦️ ماجرای مباهله رویارویی جالب اسلام و مسیحیت به عنوان بزرگترین ادیان روی زمین الهام بخش رستگاری برای حق جویان عالم است.

♦️ كسي كه در برابر منطق و استدلال و معجزه تسليم نمي شود، بايد او را تهديد به نابودي كرد.

♦️ آخرين برگ برنده شخص مؤمن دعاست.

♦️اگر در مقابل دشمن محكم بايستيم، دشمن عقب نشيني مي كند.

با احترام؛

حسینی لیلابی