موضوع: "مناسبت"

از بهایی های اسرائیلی تا وهابی های شیعه!!

از بهایی های اسرائیلی تا وهابی های شیعه!!

انگلیس برای ایجاد اختلاف و انحراف در بین مسلمانان در قرن ۱۹ میلادی دو فرقه ایجاد کرد؛

«بهاییت ، وهابیت»

 بهاییت

بهاییت، با موضوع مهدویت بساط خود را بین شیعه پهن کرد و رفته رفته با برنامه های زننده مثل کشف حجاب ماهیت پلید خود را آشکار کرد.

  با هوشمندی علما شیعه، این فرقه کثیف از بین شیعه اخراج شد و با ماهیت جدید، به عنوان مذهب مستقل!!  و ضد شیعه به فعالیت خود ادامه داد و  پایگاه اصلی خود را شهرهای اسرائیل قرار داد و تا به امروز تحت حمایت رژیم صهیونیستی به فعالیت بر علیه اسلام و دستورات مهم اسلام از جمله حجاب، ادامه می دهد. و این فرقه کثیف در قتل و ترور علما بزرگ نقش ایفا می کند.

وهابیت

وهابیت با عنوان کردن مخالفت با برخی اعتقادات مسلمانان از قبیل شفاعت، توسل، علم غیبت پیامبران و امامان ، زیارت قبور و…. در عربستان و بین سنی ها فعالیت خود را آغاز کرد  و با کافر و واجب القتل دانستن مسلمانانی که این اعتقادات را قبول دارند جنایات و قتل و کشتار زیادی انجام داده اند.

از جمله اقدامات پلید آنها تخریب بارگاه امامان شیعه در قبرستان بقیع در هشتم شوال می باشد.

اگر چه این فرقه در قرن۱۹ و توسط جاسوسهای انگلیس ایجاد شده، اما از آنجایی که متأسفانه مبانی افراطی آن، حداقل سه قرن قبل تر توسط شخصی به نام ابن تیمیه مطرح شده بود ، این فرقه انگلیسی تا به امروز به عنوان فرقه مسلمان به حیات خود ادامه داده است. و اگر چه علاوه بر شیعه از بین سنی ها نیز هزاران بی گناه توسط این فرقه به روش های وحشیانه به قتل رسیده و برخی علما آگاه سنی ها همواره کوشیده اند ، این فرقه را از بین سنی ها اخراج کنند، اما هنوز هم علما سنی در برملا کردن ماهیت واقعی، ضد اسلامی و انگلیسی آنها توفیقات جدی نداشته اند.

متأسفانه، جریان وهابیت با بهره گیری از ابزار جدید ارتباطی و فضای مجازی و با سو استفاده از ناآگاهی برخی جوانان شیعه ، در اعتقادات و رفتار آنها تاثیر گذاشته اند تا جایی که برخی از بچه شیعه ها نسبت به برخی اعتقادات به حق مسلمانان از قبیل  زیارت قبور، زیارت امامان، توسل، شفاعت، علم غیب، و… سست شده اند.

این پدیده چنان اسف بار است که اخیرا توسط برخی صاحب نظران، در عبارتی هشدار آمیز به این  قبیل شیعیان شبهه زده«وهابی های شیعه»!!! گفته می شود.

 از آنجایی که بخش عمده مباحث انحرافی وهابی ها به انکار مقامات انبیا و اولیا بر می گردد لازم است مقامات انبیا و اولیا و قدرت های معنوی آنها، که در قرآن و احادیث مسلم ذکر شده است مورد مطالعه و بررسی قرار می گیرد.

حسینی لیلابی

به احترام شاه مردان

قرار ما:

عید سعید فطر بعد از اقامه نماز عید

پارکها و بوستانهای سراسر کشور

شهادت امیرالمومنین

امام محمد باقر(علیه السلام):برای  هرچیزی بهاری است بهارقرآن ماه رمضان است.

در نظر داریم در این ماه عظیم و خصوصا در شبهای قدر پویش ختم قرآن داشته باشیم و ثواب آن را به پدر معنوی مان در این ماه امیرالمومنین علیه السلام هدیه نمائیم.

شما هم اگر می خواهید از این قافله عقب نمانید به این لینک مراجعه نمائید.

https://20l.ir/efqFL

https://iPorse.ir/6248029

قرآنی شو

مجموعه پوسترهای قرآنی شو …

منبع:فریاد قرآن

سه درس از زندگی حضرت خدیجه علیها السلام

۳ درس از حضرت خدیجه برای بشر امروز

●دینداری در غربت دین

دین داری در دوران غلبه دین داران  چندان دشوار نیست، هنر این است که در زمانی که اهل ایمان در اقلیتند و مورد هجوم و تمسخر بی دینان، بر ایمان خود استوار بمانی چرا که وقتی که تعداد بی دینان و یا سر و صدای آنان بلند باشد ممکن است خیلی ها در دین و ایمان شان سست شوند

از این رو حضرت امیر(ع) هشدار می دهند:

«أيُّها النّاسُ ، لا تَسْتَوحِشوا في طريقِ الهُدى لِقلّةِ أهلِهِ ، فإنّ النّاسَ اجْتَمَعوا على مائدةٍ شِبَعُها قصيرٌ، و جُوعُها طويلٌ »

اى مردم! در راه راست، به دليل شمار اندك رهروان آن، احساس تنهايى نكنيد؛ زيرا مردم بر سفره اى گرد آمده اند كه سيرى آن ، كوتاه مدّت و گرسنگى اش طولانى است.

حضرت خدیجه الگوی ایمان مداری در چنین شرایطی است او سبقت در دین داشت و در اوج غربت دین ، بر دین داری خود اصرار داشت.

●حفظ ایمان در اوج ثروت

ثروت ذاتا امر مذموم نیست اما ممکن است آثار منفی در  روح و روان انسان به بگذارد.

آثار روانی مثل ، ترس از رقبا، ترس از دشمنان و حسودان و دزدان ، استرس حفظ ثروت از خطرات منفی بازار، انزوا اجتماعی به جهت نگرانی از نزدیک شدن افراد طماع به ثروتش، و آثار روحی و معنوی به جهت طغیان و فاصله گرفتن از معنویت و ارزشهای دینی و اخلاقی.

یکی از درسهای بزرگ حضرت خدیجه حفظ دین و معنویت و غلبه بر همه آثار منفی ثروت بود.

نه تنها ثروت او باعث طغیان و بی دینی او نشد بلکه همه ثروت خود را در جهت آرمان مقدس دینش فدا کرد و ثروت او تا حدود زیادی، خنثی کننده فشارهای اقتصادی دشمنان بود ، جمله معروف، که یحتمل فرمایش پیامبر است به این حقیقت مهم اشاره دارد ؛«ما قام الإسلام إلا بمال خديجة وسيف علي(ع)» اسلام پیش نمیرفت اگر نبود شمشیر علی و ثروت خدیجه».

●پاکدامنی در جامعه فساد آلود

در دوران جاهلیت، پاکدامنی جایگاهی نداشت، زنان ناپاک به کار خود افتخار میکردند، و پاکان را مورد مسخره خود قرار می‌دادند ، این بانوی بزرگ،  به دلیل عفّت و دامن پاکش، طاهره نامیده می شد. «و کانت تُدعی فی الجاهلّیة بالطّاهره لشدّة عفافها و صیانتها»

فساد و فحشا در جاهلیت به حدی بود که کنیزان خود را به فحشا وادار میکردند که قرآن به این رسم زشت جاهلی اشاره دارد؛

«وَلَا تُكْرِهُوا فَتَيَاتِكُمْ عَلَى الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَمَن يُكْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِكْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِيمٌ» و کنیزان خود را برای دستیابی متاع ناپایدار زندگی دنیا مجبور به خود فروشی نکنید اگر خودشان می‌خواهند پاک بمانند! و هر کس آنها را (بر این کار) اجبار کند، (سپس پشیمان گردد،) خداوند بعد از این اجبار آنها غفور و رحیم است! (توبه کنید و بازگردید، تا خدا شما را ببخشد!)

برخی از زنان بدکاره، برای شناسایی خود و راهنمایی تازه واردان پرچمی سرخ رنگ بر سر‌ در خانه خود که «مواخیر» به معنای فاحشه خانه نام داشت، برمی‌افراشتند که بدین جهت اصحاب رایات،نام گرفتند.

 نام شماری از پرچمداران آنان چنین است: حنتمه، صفیه مادر طلحه، حمامه مادر ابوسفیان، عقیله، ماریة‌الهموم، ام‌عبدالله، ام‌غانم، ام‌ابی‌الجهم یا رمیثاء، ماریه بنت ابی‌ماریة، نابغه مادر عمرو‌ بن عاص، ممتعه مادر بزرگ عبدالرحمن‌بن‌عوف،.

 حالا فکرش را بکنید در چنین اوضاعی بانویی پاک ظهور میکند آن هم در اوج زیبایی و ثروت، از قشر مرفه و باکلاسِ شهر که طاهره قریش نامیده می شود.

عرض ارادتی بود بر مادر امامان حضرت خدیجه طاهره سلام الله علیها

با احترام

حسینی لیلابی

روزهای آخر شعبان

هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان

اباصلت می‌گوید:

در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیه‌السلام رسیدم.

فرمود:

ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است، 

پس در روزهای باقیمانده کوتاهی‌های روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی:

۱. زیاد دعا کن.

۲. زیاد استغفار کن.

۳. زیاد قرآن تلاوت کن.

۴. از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی. 

۵. هر امانتی که گردنت هست ادا کن.

۶. تمام کینه‌هایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن.

۷. هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن…

۸. و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:

اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ…

خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز…

عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۱.

بحارالانوار ج ۹۴ ص۷۳

نیمه شعبان رسید

الان با امام زمان نباشی وقت ظهور مقابل او خواهی بود!

 «وَكُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ» و با صادقان باشید [صادقانی كه كامل‌ترینشان پیامبران و اهل بیت رسول بزرگوار اسلام هستند.] (توبه، ۱۱۹)

 خب این «با صادقان بودن» چطور باید باشه؟ فرمودند: «مِن جهادِ عدوّه» یعنی با دشمنان خدا باید پیکار کنید! آقا من منتظر امام زمان هستم! خب چیکار می‌کنید؟ هیچی، نشستیم دعا می‌کنیم ان‌شاءالله آقا بیاد دشمنان رو نابود کنه! خب او بیاد دشمنان رو نابود کنه، او نابود کرده پس تو چی؟ تو کجا با امام زمان بودی؟ می‌گه آقا وقتی ظهور کرد با او خواهیم بود! خیر، اگر الان با امام زمان نباشی وقتی ظهور کرد در برابر او خواهی بود!

 مردم کوفه رو فراموش کردیم؟ موقعی که امام حسین (ع) حضرت مسلم رو که پسرعموی او و فردی محدث، دانشمند و فرمانده بود به‌عنوان نماینده فرستاد اما مردم پشتش رو خالی کردند، گفتند حالا کار سخته، ابن‌زیاد قدرتش زیاده، از شام داره لشکر میاد، پس چکار کنیم؟ ما که نمی‌تونیم پیروز بشیم، مسلم هم که نمی‌تونه! صبر کنیم تا آقا خودش بیاد! مسلم شهید شد، یک ماه بعد امام آمد، همون‌هایی که پشت مسلم رو خالی کردند و گفتند صبر می‌کنیم تا آقا خودش بیاد، همونا در کربلا در برابر امام ایستادند!

 برگرفته از کتاب «دکترین انتظار و مبانی قرآنی آن»صفحات ۶۰ و ۶۱

میلاد امام زمان ارواحنا فداء  

بر منتظران آن حضرت مبارک باد

هفته سربازان گمنام امام زمان عج گرامی باد

اعمال ماه شعبان

ماه شعبان یکی از عزیزترین ماه‌های اسلامی و یادآور خاطره‌های بزرگ است که از همه مهمتر، خاطره میلاد مبارک سالار شهیدان کربلا، امام حسین(ع) و میلاد فرخنده حضرت بقیّة‌اللّه مهدی منتظر(ع) است که فضای این ماه را به بوی ولایت عطرآگین ساخته است.

در فضیلت این ماه، همین بس که ماه پیامبر اکرم (ص) نامیده شده و هنگامی که آن حضرت هلال ماه را مشاهده می‌کرد، کسی در سراسر مدینه ندا می‌داد که: ای مردم! این ماه، ماه من است، خدا رحمت کند کسی که مرا بر ماه من یاری دهد، یعنی آن را روزه بدارد!

اعمال مشترک این ماه

۱- روزه: درباره روزه مستحبّی در این ماه بسیار تأکید شده است. رسول گرامی اسلام (ص) این ماه را روزه می‌گرفت و آن را به ماه مبارک رمضان وصل می‌کرد.

۲- طبق روایت امام صادق (ع) هر روز ۷۰ مرتبه بگوید: اَسْتَغْفِرُاللّهَ وَ اَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ.

۳- هر روز ۷۰ مرتبه بگوید: اَسْتَغْفِرُاللّهَ الَّذی لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ، اَلْحَیُّ الْقَیُّومُ، وَاَتُوبُ اِلَیْهِ. از روایات استفاده می‌شود که بهترین ذکرها در این ماه استغفار است و هر کس هر روز از این ماه ۷۰ مرتبه استغفار کند، مثل آن است که در ماه‌های دیگر ۷۰ هزار مرتبه استغفار کرده است.

۴- صدقه دادن و کمک به نیازمندان در این ماه فضیلت فراوان دارد. راوی می‌گوید: به امام صادق (ع) عرض کردم: یابن رسول اللّه! بهترین اعمال در این ماه کدام است؟ فرمود: صدقه دادن و استغفار. هر کس در ماه شعبان صدقه دهد، خداوند متعال، صدقه او را پرورش می‌دهد همچنان که شما شتربچّه‌ای را پرورش می‌دهید، و در قیامت به صاحبش می‌رسد، در حالی که به اندازه کوه اُحُد بزرگ شده باشد! در روایت دیگری از امام رضا (ع) آمده است که صدقه در این ماه سبب نجات از آتش دوزخ است.

۵- صلوات بر پیامبر و آلش (علیهم السلام) در این ماه ثواب زیادی دارد. در حدیثی از امام صادق (ع) نقل شده است که پیامبر اکرم (ص) فرمود: شعبان ماه من است، در این ماه بر من و آل من، بسیار صلوات بفرستید.

۶- در تمام این ماه، هزار بار بگوید: لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ، وَلانَعْبُدُ اِلاَّ اِیّاهُ، مُخْلِصینَ لَهُ الدّینَ، وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ. در روایتی از رسول خدا (ص) آمده است: کسی که چنین کند، در قیامت در حالی از قبرش خارج می‌شود که چهره‌اش مثل ماه شب بدر (شب چهاردهم) می‌درخشد.

۷- در هر پنجشنبه ماه شعبان، دو رکعت نماز بگزارد، در هر رکعت بعد از سوره «حمد» صد مرتبه، سوره «توحید» را بخواند و پس از سلام، صد بار صلوات بفرستد. در روایتی که امیر مؤمنان (ع) از رسول خدا (ص) نقل کرده، آمده است که هر کس این نماز را بگزارد خداوند هر حاجتی از حاجت‌های دینی و دنیوی که داشته باشد، برآورده سازد و هر کس آن روز را روزه بدارد، خداوند جسدش را بر آتش دوزخ حرام کند. در همین روایت، رسول خدا (ص) فرمود: در هر روز پنجشنبه از ماه شعبان، آسمان‌ها را زینت می‌کنند، و فرشتگان عرض می‌کنند: خداوندا! روزه دارانِ این ماه را بیامرز و دعایشان را مستجاب گردان!

۸- در هر روز از ماه شعبان در وقت ظهر و در شب نیمه آن، این صلوات را که از امام سجاد (ع) نقل شده بخواند:

روزه ماه رجب

 ۳ روز روزه گرفتن معادل ۹۰۰ سال عبادت

 طبق روایت هر کس در ماه رجب که ماه حرام هست سه روز متوالی پنجشنبه و جمعه و شنبه را روزه بگیرد ، ثواب نهصد سال عبادت برای او نوشته می شود.